Select Page
Up Event are experienta in organizare evenimente corporate , evenimente private, nunti si conferinte. Este o experienta de peste 10 ani si un portofoliu de peste 200 clienti. Suntem o echipa cu membri specializati pe fiecare ramura si ne completam foarte bine.

UP EVENT

Inchiriere logistica

pentru evenimente

UP EVENT
INCHIRIERE LOGISTICA PENTRU EVENIMENTE

Mobilier LED

Mobilierul LED poate fi folosit atat pentru interior, cat si pentru exterior, este de impact si da personalitate evenimentului. Aceasta gama cuprinde mobilier, decoratiuni, accesorii cu sursa interioara de lumina. Mobilierul este realizat din polietilena si dotat cu sistem de iluminare LED RGBW, controlabil de la distanta prin telecomanda, are 16 culori si 4 jocuri de lumini cu intensitate reglabila. Durata de functionare fara incarcare este in medie de 6-8 ore. Mobilierul LED poate fi personalizat in tematica evenimentului.

UP EVENT
INCHIRIERE LOGISTICA PENTRU EVENIMENTE

Mobilier lounge

Oferim spre inchiriere mobilier lounge atat pentru interior, cat si pentru exterior. Avem logistica necesara pentru a transforma orice spatiu intr-un lounge in tematica evenimentului. Pentru un eveniment in interior iti recomandam setul de mobilier format din canapele negre, albe si gri sau canapele gonflabile, tabureti si masute de cafea. Setul de mobilier lounge din paleti se potriveste foarte bine pentru un eveniment in exterior, acesta contine canapele, masute cafea si perne de culoare gri, crem si galben.

UP EVENT
INCHIRIERE LOGISTICA PENTRU EVENIMENTE

Mese si scaune

Fie ca vorbim de un eveniment corporate, privat, nunta sau o conferinta, catalogul nostru de logistica acopera toate categoriile de evenimente. Inchiriem mese si scaune atat pentru spatii interioare, cat si pentru cele exterioare, targuri de orice tip, expozitii, evenimente cu specific, prezentari sau lansari de produse.

UP EVENT

Logistica de Exterior

UP EVENT

Corturi

UP EVENT

Decor